KermerKontor (+46) (0)70-650 92 66

KERMER KB

KERMER är våra initialer, Kristian och Maria. Tillsammans har vi ett företag i kommanditform där det huvudsakliga arbetet utförs och ansvaras av Kristian.

Kort presentation

Några års vila är till ända. Så företaget är verksamt igen.

Webbredovisning

Mallar

Köper du Björn Lundéns stora mallpaket får du en mall som heter Bouppteckning. Den har jag gjort.
Se https://www.bjornlunden.se/mallar/bouppteckning__5573 Den fungerar för den som inget kan till professionella som arbetar med bouppteckningar. Tar även med 1-2 företag i dödsboet.

Övrigt

Önskar du hjälp i ditt egna företag med bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, lönehantering, framtagande av ordbehandlingsmallar, webbsida, papper som skall fyllas i för ansökningar och samhällstjänster eller mycket enkla juridiska spörsmål så kan vi samarbeta.

Företaget har som mål att bli ensamföretagarens "allt i allo". Gäller allt som sköts vid skrivbordet.

Då företaget även är återförsäljare för Golden Neolife Diamite så lagerhålls dessa produkter i förhållande till efterfrågan. Mest känd produkt är Super 10 som är ett rengöringsmedel både för lättare rengöring eller för grövre rengöring beroende på spädningen men även LDC som är en kombinerad tvål och lättrengöringsprodukt.

Företaget grundades 1989 i november och registrerades i januari 1990. Det har hela tiden skötts som ett familjeföretag där en eller flera varit engagerade i tidsperioder.

 

 

  • Bokföring
  • Bouppteckning
  • Försäljning av Goldens produkter
  • Hjälp med MS Office-program
  • Skadedjurssanering
  • Städning

GARANTIFRISKRIVNING